http://www.aronline.co.uk/blogs/facts-a ... s-it-tick/" onclick="window.open(this.href);return false;
Θα παθετε σοκ..

R414 έγραψε:Παλιο αρθρο και δε λεει κατι καινουριο..Γνωστα ολα αυτα περι αναλογιας κιλων ανα ιππο κλπ.
Εχουμε πει πολλες φορες σαν καροτσες τα mg rover ειναι αριστα ειδικα στα χρονια τους και τον εξοπλισμο που προσφερουν,μηχανολογικα ειναι ο ορισμος της αποτυχιας με βαση τη στατιστικη τους αξιοπιστια παγκοσμιως δεν ειμαστε εμεις οι Ελληνες καφροι που εχουμε το θεμα ειναι κοινο προβλημα ανα το κοσμο γι αυτο και τα περισσοτερα αναπαυονται σε μαντρες πλεον ή αυτα που πωλουνται δινονται προς εξευτελιστικες τιμες αν κατσεις και συγκρινεις ενα ceicento οτι στοιχιζει 1500-2000 ε
ασε το sporting ...
Ε, μα κι εσύ... πάρε ένα τηλέφωνο τους μηχανικούς της Rover να σου πουν τι να κάνεις να μην έχεις πρόβλημα. Μη τους σνομπάρεις κι εσύ όπως οι μηχανικοί της Lotus, που δεν ήξεραν και την πάτησαν (και μετά κατέφυγαν στις ιαπωνικές αντιγραφέςR414 έγραψε:Περνα απο το σπιτι μου να δεις τι αμαξι εχω στο δρομο για αλλαγη φλατζας και να τη βρασω τη στατιστικη που θες...
Ναι ΚΑΦΡΟΙ ειμαστε με κεφαλαια μην προσβαλεσαι στην Ελλαδα ή μαλλον στο κωλοχανιο του 2014 ζεις οπως και εγω.
Ειπαμε ας ειμαστε ρεαλιστες,τουλαχιστον εγω ειμαι δε ξερω τι σε κανει να εισαι τοσο αισιοδοξος για αυτα τα μοτερ τι να σου πω,εγω εχω απελπιστει πλεον και ειναι η τελευταια ευκαιρια που δινω σε 2ο rover τα τελευταια 4 χρονια,το 1ο εφυγε με γερανο για αλλαγη μοτερ ελπιζω να ναι πιο τυχερο αυτο...
Θα γυρισω στα καρπυρατερ μου φενεται να ησυχασω ουτε ηλεκτρονικες ουτε τπτ-ξερο πραμα
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες