Σελίδα 1 από 1

Πρόβλημα εκκίνησης

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 13, 2012 3:20 am
από ANTKX
Έχω ένα Rover 416 gsi με κινητήρα Honda .παρουσίαζε πρόβλημα στην εκκίνηση. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι και ιδίως όταν έπρεπε να κάνει λίγα χιλιόμετρα και να χρειαστεί να σταματήσει και να ξαναξεκινήσει. Άνοιγα το καπό το κοπάναγα και έπαιρνε μπροστά. Τελικά όμως διαπίστωσα ότι υπάρχει μια πλεξούδα από τη πίσω μεριά της κονσόλας του καλοριφέρ από τη πλευρά του συνοδηγού ,ας πούμε κοντά στο κουμπί διακοπής παροχής καυσίμου ,που άμα το κουνήσεις καταλαβαίνεις ότι πήρε μπροστά η αντλία και έτσι εκκινείς κανονικά. Για αυτό πριν τα βάλετε με την αντλία βενζίνης ,δοκιμάστε αυτό .

Re: Πρόβλημα εκκίνησης

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 13, 2012 7:29 am
από Tasos_7R
Στο σημείο που περιγράφεις είναι το ρελέ της αντλίας βενζίνης, το οποίο πιθανόν να θέλει αλλαγή. Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα (σε ίδιο αμάξι) και είχα αλλάξει αντλία, αλλά μετά από λίγο καιρό το ξαναπαρουσίασε στον νέο ιδιοκτήτη και απ' ότι μου χε πει το άλλαξε και ήταν εντάξει. Οπότε σωστά λες ότι όταν το αμάξι δεν πέρνει μπρος και δεν ακούγεται η αντλία, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξει κανείς είναι το ρελέ και μετά την αντλία.

Re: Πρόβλημα εκκίνησης

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 13, 2012 3:26 pm
από Στέλιος
Παιδιά και εγώ έχω πρόβλημα εκκίνησης με ζεστό καιρό με μηχανή 1.4 Κ series. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο, όπως με τη μηχανή της Honda? Η αντλία ακούγεται κανονικά.

Re: Πρόβλημα εκκίνησης

Δημοσιεύτηκε: Τετ Ιουν 13, 2012 3:47 pm
από Tasos_7R
Αν η αντλία ακούγεται τότε μάλλον δεν είναι το ίδιο πρόβλημα.