Πρόβλημα με αντιπροσωπεία

General board
Απάντηση
iguana
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 28, 2006 3:08 pm
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με αντιπροσωπεία

Δημοσίευση από iguana »

Γειά σε όλους. Είμαι κάτοχος ενος rover 200 το οποίο αγόρασα πριν μερικά χρόνια από την αντιπροσωπεία του κ. Τσακαλίδη στην Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο εξοφλήθηκε με δόσεις. Ο πατέρας μου που έιχε αναλάβει την πληρωμή αμέλησε να κάνει την άρση παρακράτησης της κυριότητας μόλις εξοφλήθηκε το αυτοκίνητο(δεν πήρε την υπέυθυνη δήλωση εξόφλησης από την αντιπροσωπεία) Το πρόβλημα μου είναι ότι η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία έχει κλέισει οριστικά και δεν μπορώ να βρώ κανενα αντιπρόσωπο της για να μου δώσει την δήλωση αυτή που χρειάζεται για την παρακράτηση. Πήρα στο υπουργείο μεταφορών και μου είπα να ψάξω στην εφορία να βρώ τους εκαθαριστές αλλά ούτε από εκέι έβγαλα άκρη..Μήπως ξέρει κανεις τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Ή αν γνωρίζει κάποιος ίσως κάποια στοιχεία αντιπρόσωπου της εταιρίας που μπορώ να επικοινωνήσω? Έιναι ανάγκη διότι ίσως χρειαστεί να πουλήσω το αυτοκίνητο και θα χρειαστει . Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή!
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

μια πρώτη επιλογή που μου έρχεται στο μυαλό είναι να μιλήσεις με την SportsCar μήπως έχει τα στοιχεία του αντιπροσώπου ή μήπως μπορεί εκείνη να αναλάβει να πιστοποιήσει την εξόφληση.
δεύτερη λύση που μου έρχεται είναι εφόσον έγινε μέσω τραπέζης είναι να σου δώσει η τράπεζα κάποιο χαρτί ότι όντως έχεις εξοφλήσει όλες τις οφειλές σου..
καλή τύχη φίλε μου..και αν θες ενημέρωσε μας για την εξέλιξη της περιπέτειας σου..

εδώ να σημειώσω και προς τα υπόλοιπα μέλη που έχουν πάρει αυτοκίνητο με δόσεις..ότι μετά την εξόφληση του αυτοκινήτου πρέπει να κάνυον τις απαραίτητες διαδικασίες για να πάρουν την κυριότητα..γιατί συνήθως "ξεχνάνε" να τους το πουν στις αντιπροσωπείες
iguana
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Πέμ Σεπ 28, 2006 3:08 pm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από iguana »

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου . Η sportscar είναι ο εισαγωγέας ? Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους?Διότι την εποχή που το αγορασα ,1999, εισαγωγέας ήταν η intercar η οποία και αυτή δεν υφίσταται πλέον ως εταιρία και δεν μπορώ να βρώ κανέναν απο αυτούς..Από την τράπεζα έχω ένα χαρτί που αναφέρει τον αριθμο των γραμματίων (τότε η εξόφληση γινόταν με γραμμάτια) και το ποσό, τα οποία έχω όλα στο χέρι αφού τα έχω εξοφλήσει..Δεν ξέρω όμως αν φτάνει μόνο ένα τέτοιο χαρτί απο την τράπεζα ,έω την εντύπωση ότι χρειάζεται και η υπέυθυνη δήλωση της αντιπροσωπείας..
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

αν πας στη τράπεζα και ζητήσεις μια υπεύθυνη δήλωση από εκεί ότι έχει εξοφληθεί? στο κάτω κάτω..στην τράπεζα τα πλήρωνες άρα μπορούν να πιστοποιήσουν ότι δεν χρωστάς..
panagiotis
Παλιός
Παλιός
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: Παρ Δεκ 23, 2005 1:21 pm
Τοποθεσία: Δραπετσώνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis »

Sportscar SA
16km National Road of Athens - Lamia and Evrota
145 63, Nea Kifissia
Athens
Greece

Tel: +30 2106204280
Fax: +30 2106204285
E-mail: n.bellos@mg-rover.gr
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης