Σελίδα 1 από 1

Θερμή Παράκληση

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Οκτ 21, 2000 3:01 am
από DJ Giorgio
Παρακαλουμε στο νεο αυτο forum να γραφουμε ΟΛΟΙ με Ελληνικα για να ειναι πιο καλαισθητο το Site γενικως! :shock:
A και μη ξεχασω! Ενοειτε πως δεν βριζουμε! :wink:

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 11, 2005 4:42 am
από DJ Giorgio
Και κατι αλλο!!!!!!!!!
οποιος ανοιγει καινουριο θεμα παρακαλω πολυ ο τιτλος τουλαχιστον του θεματος να ειναι γραμμενος στα ελληνικα!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω... :)

Δημοσιεύτηκε: Τετ Αύγ 16, 2006 3:46 pm
από nikolas
μια παράκληση ακόμα παιδιά..ο τίτλος του θέματος να είναι όσο το δυνατό αντιπροσωπευτικότερος του θέματος..και σχετικά περιεκτικός..
να αναφέρεται ας πούμε το μοντέλο Rover 200/400 MG ZR MG TF κλπ και το είδος της βελτίωσης/προβλήματος/ερώτησης στον οποίο αναφέρεται το θέμα..

Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 28, 2007 9:17 pm
από nikolas
Παιδιά επειδή τις τελευταίες μέρες διαπιστώνεται μία χαλαρότητα στον τρόπο που γράφονται μερικά πράγματα θα ήθελα να παρακαλέσω να είστε πιο μαλακοί στις εκφράσεις σας και πιο προσεχτικοί..και να είναι περιορισμένη η χρήση εκφράσεων που μπορεί να προσβάλουν άλλους.
Μια δυο κουβέντες μπορεί να είναι ανεκτές αλλά επειδή τελευταία έχω την εντύπωση πως είναι πολύ πιο αυθόρμητες και "απρόσεχτες" ορισμένες εκφράσεις καλό θα είναι να διατηρούμε ένα επίπεδο και για το καλό του forum και για δική μας καλύτερη επικοινωνία.
----
Και μια παράκληση που έχει ήδη επισημανθεί και στο παρελθόν, να γίνεται αν όχι καθόλου, περιορισμένη χρήση των greeklish και στα νέα topic που ανοίγονται να είναι αντιπροσωπευτική η περιγραφή του προβλήματος, όπως έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω..

Δημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 30, 2007 10:07 pm
από nikolas
Για όσους αρνούνται πεισματικά να γράψουν με Ελληνικούς χαρακτήρες υπάρχει και αυτή εδώ η λύση όπου μετατρέπονται τα greeklish σε Ελληνικά.
Με τη χρήση Ελληνικών διευκολύνετε όλους μας για καλύτερη και ορθότερη ανάγνωση των δημοσιεύσεων σας.

Re: Θερμή Παράκληση

Δημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 08, 2008 8:30 pm
από stickers!!!
Παιδια επειδη οι περισσοτεροι πλεον γραφουμε με ελληνικα καντε μια προσπαθεια και οι υπολοιποι,για να υπαρχει μια καλυτερη εικονα στο forum!!!!!Ειναι κριμα να εχουμε ενα τοσο ωραιο forum και να χαλει η ομοιομορφεια του!!!!!!!!!

Re: Θερμή Παράκληση

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 09, 2008 10:43 am
από jeanpoul
Νικο κανει καλή αλλαγη απ'οτι ειδα!!!Να γραψτε εκει και μετα copy paste εδω!!! :P