Κανόνες/Όροι χρήσης

Κανόνες αναφορικά με τη χρήση των υπηρεσιών του MG-RoverClub.gr
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Κανόνες/Όροι χρήσης

Δημοσίευση από nikolas »

Ενημέρωση 22/4/2011

Όροι Χρήσης:

Οι επισκέπτες και οι χρήστες της λέσχης κατόχων αυτοκινήτων MG-RoverClub, http://www.mg-roverclub.gr" onclick="window.open(this.href);return false;, πρέπει να αποδέχονται τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για όλες τις σελίδες και υπηρεσίες του δικτυακού αυτού τόπου. Οπότε, πρέπει να διαβαστούν προσεκτικά οι όροι χρήσης πριν την επίσκεψη ή εγγραφή στον δικτυακό τόπο. Όποιος δε συμφωνεί, τότε υποχρεούται να μην κάνει χρήση των ιστοσελίδων και των αρχείων που ανήκουν στον δικτυακό τόπο μας.

Ευθύνη επισκεπτών / χρηστών:

Οι επισκέπτες και χρήστες του δικτυακού τόπου υποχρεούνται να συμμορφωθούν στα παρακάτω:
1) Η συμπεριφορά θα πρέπει να είναι κόσμια, ευγενική και απαραιτήτως διακριτική κατά την επίσκεψη στον δικτυακό τόπο αυτόν.
2) Τα οποιαδήποτε υβριστικά, σεξιστικά και αγενή συνθήματα ή συμπεριφορά (και σε δημόσια εικόνα αλλά και σε προσωπικά μηνύματα), αμέσως αποκλείει αυτό το άτομο από τον δικτυακό τόπο. Αν συμβεί αυτό το μέλος που θεωρεί ότι προσβλήθηκε μπορεί να έρθει σε επικοινωνία με τους διαχειριστές ή τους συντονιστές ή να κάνει αναφορά της δημοσίευσης πατώντας την αντίστοιχη επιλογή. Στην πρώτη πράξη θα γίνεται προειδοποίηση στο μέλος. Στην δεύτερη πράξη οι διαχειριστές είναι αναγκασμένοι, να διαγράψουν αυτό το άτομο από την λέσχη. Αν ωστόσο η συμπεριφορά που έχει ήδη περιγραφεί γίνεται σε έντονο βαθμό οι διαχειριστές διατηρούν το δικαίωμα άμεσης διαγραφής του μέλους χωρίς προειδοποίηση.
3) Απαγορεύεται ο χρήστης να έχει προσβλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο στο ψευδώνυμο του, είτε με σεξιστικό, πολιτικό, αθλητικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα.
4) Στα μηνύματα που δημοσιεύονται στο forum, θα πρέπει να να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα, ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Πρέπει να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish. Οποιοδήποτε μέλος δε μπορεί να εφαρμόσει την ελληνική γραφή θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους συντονιστές για να ληφθεί το πρόβλημα υπόψιν. Όποιο μέλος δε κάνει τα παραπάνω μπορεί να αποβληθεί είτε προσωρινά, είτε μόνιμα.
5) Οι δημοσιεύσεις κάθε μέλους απαγορεύεται να περιέχουν υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, πορνογραφικό, ειρωνικό ή ιδιαίτερα έντονο προσανατολισμό (π.χ. θρησκευτικό, πολιτικό, κλπ).
6) Απαγορεύονται οι «δεσμοί» προς άλλους δικτυακούς τόπους να περιέχουν μέρη του κανόνα 5 για τις δημοσιεύσεις ή παράνομο περιεχόμενο.
7) Η αναφορά σε δημοσιεύματα τρίτων πνευματικής ιδιοκτησίας κατόχων μπορεί να γίνει μόνο με την άδεια τους και με την αναφορά της πηγής/νόμιμου κατόχου.
8 ) Όταν υπάρχει διαφωνία μεταξύ μελών, τότε οι διαχειριστές του δικτυακού τόπου έχουν το δικαίωμα της εφαρμογής της τελικής απόφασης.
9) Απαγορεύεται πλήρως η χρήση των υπηρεσιών του forum (δημόσιες συζητήσεις, προσωπικά μηνύματα, avatar, υπογραφές) για διαφημιστικούς λόγους. Όσοι επιθυμούν την προβολή τους μέσω του δικτυακού αυτού τόπου, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους διαχειριστές για να πουν τις προσφορές τους, και αναλόγως μετά θα προσαρτηθούν.
10) Κάθε εγγεγραμμένο μέλος έχει την δυνατότητα να αναρτήσει avatar, ή υπογραφή. Αλλά υποχρεούται να συμμορφωθεί με τα παρακάτω:
α) Το avatar δε μπορεί να ξεπερνάει τα 90 χ 90 pixels.
β) Στην υπογραφή το κείμενο δε μπορεί να ξεπερνάει 5 γραμμές γραπτού κειμένου.
γ) Στην υπογραφή η εικόνα δε μπορεί να ξεπερνάει τα 500 pixels σε μήκος, 200 pixels σε ύψος και 30kb σε μέγεθος.
11) Απαγορεύεται η δημοσίευση κειμένου ή τίτλου στα post, που θα έχουν όλα τα γράμματα κεφαλαία, Από την άλλη κεφαλαία γράμματα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει ο διαχειριστής ή ένας συντονιστής γενικού επιπέδου πρόσβασης, προκειμένου να τονίσει την σπουδαιότητα ενός θέματος.
12) Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις spam. Spam θεωρούνται οι ενέργειες έμμεσης διαφήμισης προϊόντων ή sites μέσα από τις δημόσιες συζητήσεις, τα προσωπικά μηνύματα, κ.τ.λ. Όταν πραγματοποιηθεί επανάληψη αναφοράς σε συγκεκριμένο site ή προϊόν πάνω από έξι [5] φορές, από ένα ή περισσότερα μέλη, τότε θεωρείται ότι γίνεται spam και θα λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα.
13) Όσα μέλη δεν έχουν επισκεφθεί το forum καθόλου για πάνω από 6 μήνες, θα ειδοποιούνται με email, και αν δεν απαντήσουν ή δεν επισκεφθούν το forum μετά το πέρας 7 ημερών από την ειδοποίηση, θα διαγράφονται από την βάση ανάλογα με τη κρίση των διαχειριστών(τα post ή τα αρχεία που έχουν δημοσιεύσει θα παρακρατούνται).
14) Downloads : Μη βάζετε απευθείας τα link στο πεδίο, αλλά να χρησιμοποιείτε τον κώδικο της php "Code" που θα το βρείτε στις γρήγορες εντολές. Ο καθένας είναι υπαίτιος για αυτό που μοιράζεται χωρίς να φέρουν ευθύνη οι διαχειριστές. Απαγορεύεται αυστηρά το πορνογραφικό και παράνομο υλικό. Αν κάποιο υλικό για κατέβασμα εμπίπτει στις προηγούμενες περιπτώσεις θα υπάρχει συνεννόηση μεταξύ του διαμοιραστή και των διαχειριστών.

Αγγελίες:

Το MG-RoverClub προσφέρει την ειδική κατηγορία συζητήσεων όπου τα μέλη ή οι ιδιώτες μπορούν να δημοσιεύσουν αντικείμενα προς πώληση. Οι διαχειριστές ή οι συντονιστές δεν συμμετέχουν και ούτε ελέγχουν τις αγοραπωλησίες που γίνονται μεταξύ των μελών. Οπότε, στα προϊόντα αυτά, δεν φέρει καμία ευθύνη αυτός ο δικτυακός τόπος. Κάθε μέλος που προσθέτει αγγελία στην κατηγορία αυτή θα πρέπει να αναγράφει την τιμή πώλησης του αντικειμένου, αλλά και την φωτογραφία. Αλλιώς η αγγελία θα διαγράφεται. Οι αγγελίες θα διαγράφονται 6 μήνες μετά την αρχική τους δημοσίευση. Απαγορεύονται οι κάθε είδους δημοπρασίες. Απαγορεύεται οι δημιουργοί των αγγελιών να γράφουν μηνύματα διαφορετικού περιεχομένου από την αγγελία. Μηνύματα τύπου bump post για να φρεσκάρουν την αγγελία, επιτρέπονται μετά το πέρας 10 ημερών από την τελευταία δημοσίευση στην αγγελία. Όταν το προϊον πουληθεί ο δημιουργός υποχρεούται να το αναφέρει στους διαχειριστές ή τους καθολικούς συντονιστές. Στη κατηγορία Πώληση / Ζήτηση ειδών αυτοκινήτου, μπορούν να ανοίξουν θέμα μόνο τα Εγγεγραμμένα μέλη που έχουν πάνω από 20 δημοσιεύσεις. Οποιοδήποτε άλλο μέλος θέλει να μεταπωλήσει κάτι που αφορά είδος αυτοκινήτου μπορεί να έρθει σε επαφή με τους διαχειριστές ή τους τοπικούς συντονιστές της κατηγορίας.

Support members:

Το MG-RoverClub στα πλαίσια οικονομικής βιωσιμότητάς του, καλεί από τον Δεκέμβριο κάθε έτους μέχρι τον Ιανουάριο του επόμενου όσα μέλη επιθυμούν να ενισχύσουν τη λέσχη με κάποιο χρηματικό ποσό. Η ιδιότητα ως Support member ΔΕΝ εξαιρεί τα μέλη από τους προηγούμενους κανόνες που αναφέρθηκαν. Τα Support members, έχουν πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία του club, σε διάφορες προσφορές και σε διάφορα δώρα ανάλογα με την δυνατότητα της λέσχης να τα παράσχει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κανόνες χρήσης/συμπεριφοράς”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες