Η Ελλάδα μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης..

Αντιμετωπίζουμε μιας νέας μορφής τρομοκρατική επίθεση?

Συμφωνώ
11
69%
Δεν συμφωνώ
5
31%
 
Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Η Ελλάδα μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης..

Δημοσίευση από nikolas »

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες το πρωτοφανές μπαράζ νέων πυρκαγιών καθώς και την συνεχή εξάπλωση τους σε συνδιασμό με τις δεκάδες απώλειες συνανθρώπων μας και φυσικά χιλιάδων περιουσιών..
Αναρωτιέμαι, όλο αυτό, σας μοιάζει τόσο συμπτωματικό? ή έστω προσπάθεια καταπάτησης δασικών εκτάσεων για οικοπεδοποίηση? Όσο περνάει η ώρα αρχίζει να με προβληματίζει ολοένα και περισσότερο αυτό που αρχικά ακουγόταν σαν τρελό σενάριο, αλλά που όσο περνάει η ώρα μοιάζει όλο και πιο αληθοφανές..
Είναι πιθανόν να βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργανωμένη-ιδιότυπη τρομοκρατική!?-επίθεση για δημιουργία κλίματος αστάθειας στη χώρα, είτε από εγχώριους είτε από ξένους παράγοντες?
Τι πιστεύετε?
nektarios
Αρχάριος
Αρχάριος
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 20, 2005 10:39 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nektarios »

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια ιδιότυπη "τρομοκρατική ενέργεια" που εξυπηρετεί διάφορα....... συμφέροντα
Άβαταρ μέλους
stickers!!!
Global moderator
Δημοσιεύσεις: 1264
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 09, 2005 8:59 pm
Τοποθεσία: ΚΥΨΕΛΗ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από stickers!!! »

:iagree:
1.800 vvc 150hp παλια.....
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

Τις τελευταίες μέρες, όταν τύχει να λείψω από το σπίτι έχω στο μυαλό μου να ακούσω κάποια είδηση ότι ο πύρινος εφιάλτης "κοπάζει"..
Τις τελευταίες μέρες, όταν τελικά ξαναβρεθώ σε τηλεόραση το μόνο που ακούω, είναι νέα μέτωπα πυρκαγιών, νέες περιοχές στο στόχαστρο εμπρηστών, και μια λίστα νεκρών που συνεχώς αυξάνεται..
Η Ελλάδα εκπέμπει S.O.S. και συνεχίζει να καίγεται..
Ο πλανήτης εκπέμπει S.O.S. και συνεχίζει να καταστρέφεται..
jeanpoul
Global moderator
Δημοσιεύσεις: 1713
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 1:37 pm
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι,Χανιά
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jeanpoul »

Παιδια τι λετε να κανονισουμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για αναδασοση ορισμενων περιοχων?Ειστε μεσα?Να συμβαλουμε ολοι στο να προσπαθησουμε να διορθωσουμε κατι απο αυτα που καταστρεψανε...
Εικόνα
manolis
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: Παρ Μαρ 11, 2005 6:47 pm
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από manolis »

Συμφωνω με οσα λεει ο Νικολας...αλλα απο οτι φαινεται ως χωρα ειμαστε ενα μπαχαλο....δεν υπαρχει κρατος και δεν θα υπαρξει οποιο κομμα και αν ειναι στην εξουσια και γιατι.....πολυ απλα γιατι ολοι ειναι παρτακιδες και κοιτανε τι θα αρπαξουν....τι θα φανε και ασε τον απλο πολιτη να κουρευεται.....ποτε θα ξυπνησουμε επιτελους;;;;;; Μηπως αυτο ειναι ενα γερο ταρακουνημα για να κανει επιτελους ο απλος πολιτης κατι;;;;;;Διοτι αμα ενωθουμε ολοι μαζι σιγουρα θα υπαρξει αποτελεσμα...πρωτα πρωτα πρεπει οι 300 ρεμπελοι, αλητες, τραμπουκοι (και οτι αλλο κοσμητικο) να φυγουν απο την βουλη να ξεβρομισει ο τοπος και να ερθουν νεοι ανθρωποι με νεες ιδεες και αξιες για να γινει κατι....ως ποτε τα χουφταλα θα κανουν κουμαντο.....εχω απογοητευτει πληρως απο την αδιαφορια του κοσμου και την δειλια που υπαρχει......ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και πρεπει να τημισουμε τους προγουνους μας καποτε......ή μαλλον δεν θα γινει ποτε;;;;; Ας κατσει ο καθενας απο εμας και ας σκεφτει που παμε......
Admin Celica Club Gr
Εικόνα
nektarios
Αρχάριος
Αρχάριος
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 20, 2005 10:39 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nektarios »

Και για να προσθέσω άλλο ένα προβληματισμό. Αν υποθέσουμε ότι όλοι αυτοί είναι εμπρησμοί (γιατί για τους εμπρησμούς δεν έχει κανένας πια αμφιβολία) είναι για δημιουργία οικοπέδων.
Αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν οικόπεδα και στην Πάρνηθα και στον Υμηττό, και στην Ηλεία και στον Ταΰγετο και στην Λακωνία και στην Αρκαδία και στην Εύβοια και στα Μεσόγεια?????
Κάτι δεν κολλάει εδώ!!!! :twisted:
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ :twisted:
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

nektarie σ'αυτό που λες να προσθέσω ότι..ακόμα και στη περίπτωση που όλοι συντονίστηκαν να κάνουν οικόπεδα την ίδια μέρα (που δεν υπάρχει τέτοιο ενεχόμενο, αλλά λέμε τώρα) είναι δυνατόν να βάζει κάποιος φωτιά στο άλσος Φιλοθέης? στο Πεδίον του Άρεως? και να ελπίζει ότι θα βγάλει οικόπεδο εκεί..!?! Γιατί φυσικά 4.00 τα ξημερώματα ούτε από ζέστη, ούτε από τον ήλιο, ούτε από αυτανάφλεξη μπορεί να προκλήθηκε φωτιά..
Μιλάμε για ένα άρτια οργανωμένο σχέδιο, με τις ευνοϊκότερες συνθήκες (καιρικές) γι'αυτούς που το οργάνωσαν. Αυτά τα πράγματα δεν είναι τυχαία..
Κάποιες φωτιές μπορεί να ήταν τυχαίες, κάποιες μπορεί να ήταν από εγκληματική αμέλεια, κάποιες μπορεί να ήταν για οικοπεδοποίηση, αλλά 200 φωτιές ταυτόχρονα..ε όχι, κάποιος προσπαθεί να προκαλέσει μεγάλη ζημια στη χώρα. Ας μην τον αφήσουμε, χρειάζεται ομοψυχία και αλληλεγγύη..
Άβαταρ μέλους
machos_si
Παλιός
Παλιός
Δημοσιεύσεις: 1242
Εγγραφή: Τρί Ιαν 24, 2006 10:39 pm
Τοποθεσία: κερατσινι
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από machos_si »

δεν ξερω αν ειναι ιδιότυπη τρομοκρατική ενέργεια.. αλλα εχω μια απορια... σε περιπτωση πολεμου θα βλεπαμε διαφορετικες εικονες? μοιποσ πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας το ενδεχομενο να μην ειναι ενχωρια η απειλη? λογους να το κανουν εχουν.. τουρισμος γεωργικες παραγογες κ πολλα αλλα...
http://www.aquazone.gr/forums/index.php ... 18029&st=0" onclick="window.open(this.href);return false;
silverstyler(spyroshio)
Έμπειρος
Έμπειρος
Δημοσιεύσεις: 957
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 2:35 pm
Τοποθεσία: Kερατσιναρα for ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silverstyler(spyroshio) »

Σιγουρα ειναι οργανωμενο σχεδιο κατα της Ελλαδας για λογους τουρισμου,αποσταθεροποιησης και δημιουργια ασχημων εντυπωσεων στους ξενους γιια την χωρα μας.Το θεμα ειναι πως ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των πυρκαγιων ξεκινανε αργα το βραδυ και ειναι λογικο να ειναι ποιο δυσκολη η κατασβεση στην αρχη.Ασε που περνουν και τηλεφωνα για δηθεν φωτιες ωστε να αποδιοργανωνουν και να διασπουν τις λιγοστες δυναμεις κατασβεσης
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες