Πρόβλημα με ανάρτηση MGF

General board
Απάντηση
George S
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Τρί Αύγ 14, 2007 10:14 am
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με ανάρτηση MGF

Δημοσίευση από George S »

Καλημέρα σ όλους τους φίλους του forum , σας βρήκα μέσο μιας κάρτας στο παρπριζ μου και είαμι πολύ χαρούμενος , κάποιος κάνει καλή δουλεία, εχώ ενα mgf του 99 και τώρα τελευτάια αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις αναρτήσεις μου, πρίν λίγο καιρό είχε πέσει το αμάξι , το πήγα στον ξένο για φούσκομα και τώρα πάλι μετά από 6 μήνες σχεδόν το αμάξι ξαναέπεσε και είναι κούτσουρο .. σαν ποιό έμποιροι θα ήθελα την άποψη σας , να μπώ στην διαδικασία αγοράς αναρτήσεων (άκουσα κάτι πολύ υψηλά νούμερα 400€ η μία ) η να συνεχίζω να το φουσκούνω ? Ξέρει κανείς την ονομασία της συγκεκριμ'ενης αναρτησης στα αγγλίκα μήπως της παραγγείλω απ έξω , συνήθως τα ΄φερνω απο Αγγλία μ'εσω ενος sait , κάποιος μου είπε οτι μπορώ να βγάλω αυτές που φοράει και να βάλώ του tf γνωρίζει κανείς κάτι γι αυτό ??
Ευχαριστώ πολύ ..
Κατα τ άλλα κολλημένος Αγγλάκιας κάτοχος ενός mini κλασικού και του MGF με τις γνωστές δυσκολίες , νερά , σπάσιμο του stop των παραθύρων συνέχεια και μια φορά φλάτζα μηχανής .. κατ τ αλλά καλά το όχημα ...
Αλήθεια τα πρόβλημα των νερών το έχει λύσει κανέις ? :-D :-D
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

Καλώς ήρθες φίλε μου και ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά. Για το θέμα με τις μπουκάλες, εφόσον αναγκάζεσαι κάθε εξάμηνο να τις γεμίζεις, μάλλον πλέον είναι άχρηστες και θα πρέπει να επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία ή να τις αλλάξεις..Προσωπικά σου συνιστώ να τις αλλάξεις αλλά αυτό το αποφασίζεις εσύ. Το κόστος τους όντως είναι πάρα πολύ υψηλό, όσο για το αν μπορούν να μπουν από το TF κατά 99% απ'όσο ξέρω δεν γίνεται γιατί το TF χρησιμοποιεί ελατήρια και όχι μπουκάλες όπως τα F. Δε νομίζω να θες να μπεις σε διαδικασία πειραματισμού και πατέντας?
Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας στα Αγγλικά ψάξτο σαν "hydragas suspension" ή "hydragas unit" το πρώτο είναι η ανάρτηση στο σύνολο, το δεύτερο είναι ι μπουκάλα.
Για το θέμα των νερών-φλάντζας έχουν υπάρξει αρκετές εξελίξεις και βελτιώσεις από τις οποίες άλλες ενδείκνυνται για όλα τα kseries και άλλες θέλουν κάποιες μετατροπές-πατέντες για να εφαρμοστούν. Ενδεικτικά σου αναφέρω: δοχείο ψυκτικού με φλοτέρ για ένδειξη χαμηλής στάθμης ψυκτικού μέσα στην καμπίνα και θερμοστάτης prt (χρειάζονται πατέντα).
Επίσης πλέον χρησιμοποιείται μια νέα διαφορετικής φιλοσοφίας φλάντζα από την LandRover η οποία αντικαθιστά χωρίς κανένα πρόβλημα την υπάρχουσα..
George S
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: Τρί Αύγ 14, 2007 10:14 am
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από George S »

Φίλε Νικολα σ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου ...
Με την φλάτσα μέχρι στιγμής μετά την αλλάγη δεν έχω πρόβλημα , όσα για τα νερά ενοούσα αυτα που μπαίνουν στην καμπίνα από τους καθρεύτες , κάτω από τα ηχεία και από το κέντρο των παραθύρων που ενόνονται τα δύο λάστιχα .. όσο το έχω ψάξει στο internet ξέρεις τη solution δίνουν ( ΚΟΥΚΟΥΛΑ...) :twisted:
Ευχαριστω για τις πληροφορίες όσον αφορά της αναρτήσεις , η καλύτερη τιμή που βρήκα για to idrogas unit ήταν 225€ το καθένα χωρίς τα μεταφορίκα , βγαίνει καλό κουστουμάκι καθώς το αμάξι μου έχει κάτσει ομοιόμορφα άρα έχουν και οι τέσερρις πρόβλημα , τουλάχιστόν έξω έχουν τη μισή τιμή από εδώ .. το ίδιο και με τα φανάρια .. τιμή εδώ 350€ το μπροστά αριστερό φανάρι .. το έφερα από την αγγλία με 75€ καθώς πουλάγανε και μόνο το τζαμάκι που χρειαζόμουνα .. το έχουν παρακάνει εδώ με τα ανταλακτικά ...
και παλί thanks
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

Τίποτα, να'σαι καλά..ελπίζω να βγάλεις άκρη με τα ανταλλακτικά και να λύσεις το πρόβλημα σου. Σε ορισμένα ανταλλακτικά, όντως οι τιμές εδώ είναι υψηλότερες, αλλά και σε ορισμένα είναι ίδιες με το εξωτερικό, οπότε κάθε φορά πρέπει να κάνεις έλεγχο ώστε να δεις τι θα πάρεις και από που..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές Συζητήσεις”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες