Σελίδα 1 από 4

μπαλοματα προφυλακτηρα

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 05, 2006 12:59 am
από machos_si
βλεποντας το post του Νικολα(αρε ρε Νικολα τι μας κανεις..)αποφασησα να φτιαξω κ εγο τον μπροστινο προφυλακτηρα μου! που εχει τις 2 τρυπες στις θεσεις για τα προβολακια κ στην μερια του οδηγου ενα μεγαλο ραγισμα.. ακομα δεν ειναι ετοιμο για να μπορεσω να σας πω αν πετιχε. ο καιρος θα δειξει... Εικόνα κ ετσι αποφασισα να τον φτιαξω! Εικόνα για αρχη εβγαλα το προφυλακτηρα. Εικόνα Εικόνα Εικόνα κ στην συνεχεια τον εντυσα. σημερα αγορασα τον πολιεστερα κ σημερα η αυριο θα αρχησω το χτυσημο!

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 05, 2006 1:06 am
από machos_si
:oops: Απ'οτι φενεται το μωρο μου ντρεπεται να μπει στο site χωρις τον προφυλακτηρα!!!! :oops: !!!!

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 05, 2006 12:28 pm
από panagiotis
δεν ντρεπετε απλα κανε παλι save as ή rename το αρχειο σου γιατι εχει
προβλημα με το κενο στο ''xoris profil'', π.χ. καν' το "xoris_profil"...
και ξανα κανε upload τη φωτο.

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 05, 2006 12:45 pm
από panagiotis
Εικόνα

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 05, 2006 2:13 pm
από nikolas
αν πετύχει Μάχο το εγχείρημα σου..θα με βάλεις σε νέους μπελάδες..με το που τελειώσει η εξεταστική.. :oops:

Δημοσιεύτηκε: Τρί Σεπ 05, 2006 11:46 pm
από machos_si
ετσι πρεπει νικολα να ειμαστε σε εκγρηγορση! ο ενας να παρακηνει τον αλλον να κανουμε νεα πραγματα!!! οχι ολα ετοιματζιδικα. δεν λεω οτι δεν ειναι καλα.αλλα αλοιος νιωθεις οταν ξερεις οτι το εκανες μονος σου!!!!

Δημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 12:05 am
από machos_si
σημερα τελειωσα το σταδιο του κοληματος!!! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα το εχω αφησει να στεγνωσει.αν προλαβω αυριο θα το βγαλω απο πανω για να αρχησω τα κοψηματα!! στο τελος λεω να το προσαρμοσω κ αυτο για να κατεβει λιγο πιο χαμηλα.. Εικόνα Εικόνα ειναι απο πεζο 106 αλλα καθετε ακριβος!!

Δημοσιεύτηκε: Τετ Σεπ 06, 2006 1:29 am
από nikolas
τώρα Μάχο με μπέρδεψες για τα καλά..είχα την εντύπωση ότι θα βάλεις πολυεστέρα απ τη μέσα μεριά..για να έρθει πρόσωπο με τον υπόλοιπο προφυλακτήρα..αλλά από ότι κατάλαβα το φτιάχνεις σαν ξεχωριστό κομμάτι..και θα το κολλήσεις μετά..? ή κατι τέτοιο τέλος πάντων..?

Δημοσιεύτηκε: Πέμ Σεπ 07, 2006 12:40 am
από machos_si
μαλλον σας εχω μπερδεψει με αυτο που θελω να κανω.. για να σας εξηγησω λοιπον.. Εικόνα αυτο ειναι το κομματι που εφτιαξα.κ θα κατσει καπος ετσι πανω στον προφυλακτηρα. Εικόνα θα ανοιξω καινουριες τρυπες για τα προβολακια κ για να παιρνει αερα το ψυγειο.

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Σεπ 10, 2006 1:51 pm
από machos_si
συντομα θα δουμε τα αποτελασματα του προφυλακτηρα!τον εχω στιλει για στοκαρισμα κ βαψημο. τελικα Νικολα του ειπα να μου τον κανει οπως λεγαμε.. αλλα δεν μου ειπε αν γινετε θα παω απο εκει αυριο για να μαθω..