World Of Warcraft

PC-TV Games-Κινητά-Internet και οχι μονο...
jeanpoul
Global moderator
Δημοσιεύσεις: 1713
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 1:37 pm
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι,Χανιά
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jeanpoul »

Warlock
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
joe01
Support member
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Δευ Ιαν 29, 2007 6:43 pm
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από joe01 »

paidia ego exo nano warrior 30lvl an psineste exo guild an 8elete benete.
genjuros server
jeanpoul
Global moderator
Δημοσιεύσεις: 1713
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 1:37 pm
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι,Χανιά
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jeanpoul »

Τώρα λίγο δύσκολο!!!Εχω βάλει όλη μου την παρεα στο Neptulon κ εχω βρει κ πολλους έλληνες!
Lvl 20 εφτασα!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8892
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolas »

:roll: μου το φερε την Πέμπτη ο Γιώργος (Jeanpoul) και έχω φτάσει level 13 αλλά ακόμα είμαι στην trial περίοδο και δεν βλέπω με θετικό μάτι προς το παρόν να συνεχίσω συνδρομητικά
jeanpoul
Global moderator
Δημοσιεύσεις: 1713
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 1:37 pm
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι,Χανιά
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jeanpoul »

Με εχει ζαλίσει!!!!Πως κανω αφτο πως κάνω εκείνο???
Νικολα http://www.thottbot.com
http://mapwow.com/
http://mapwow.com/
και αλλα πολλα!!!!
Δεν το βλέπει με θετικο ματι αλλα λιωνει καμποσες οριτσες!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ROVER_400
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 326
Εγγραφή: Δευ Μάιος 29, 2006 10:14 pm
Τοποθεσία: Καβάλα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROVER_400 »

Ωραίο πρόγραμμα είναι και το http://www.wowhead.com
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
michael416GSI
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 12:20 am
Τοποθεσία: kastoria
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από michael416GSI »

sumfwno apoluta. exoun kollhsei atoma ta opoia den eixan kamia sxesh me pc kai games. uparxoun kai kapoies kales apopseis panw sto thema wow pou mporei enas na tis blepei kai na gelaei alla auth einai h pragmatikothta an tis brw tha tis balw
Εικόνα
ROVER 416 GSI
Άβαταρ μέλους
michael416GSI
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 12:20 am
Τοποθεσία: kastoria
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από michael416GSI »

kala eimai polu grigoros telika to brhka amesws :)))

Σύνδρομο WoW
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει από κοντά ασθενείς με σύνδρομο WoW (για όσους δεν γνωρίζουν WoW=World of Warcraft).Νέο, σχετικά, σύνδρομο με όλα τα συμπτώματα σοβαρής εξάρτησης. Την εμφάνισή του έκανε το 2004, με την διάθεση στην αγορά της νέας on line έκδοσης του παιχνιδιού Warcraft, και έφτασε τα όρια της πανδημίας με την ανάπτυξη και αύξηση των broadband συνδέσεων. Θύματα του συνδρόμου είναι κολλημένα μπροστά σε μια οθόνη, με το δάχτυλο να μαλακίζει τρελά το ποντίκι συνεχόμενα, για εβδομάδες ίσως και μήνες. Ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Αυτή του online παιχνιδιού WoW. Δεν προλαβαίνουν ούτε για κατούρημα να πάνε (αλήθεια σας λέω έχω ένα ζωντανό παράδειγμα μέσα στο σπίτι μου). Αρρώστια! Όποιος πέφτει στο παιχνίδι αυτό γίνεται εντελώς εξαρτημένος για άγνωστο σε εμένα διάστημα. Άγνωστο, αφού τα άτομα που γνωρίζω και πάσχουν από το σύνδρομο WoW (4 εν προκειμένω) είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ και 1,5 μήνα περίπου χωρίς κανένα σημάδι βελτίωσης.
Όχι μην ξεγελιέστε! Το κόλλημα που παθαίνει κανείς με αυτό το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα κολλήματα που τρως με άλλα παιχνίδια, ούτε καν με αυτό του Warcraft Ι, ΙΙ και ΙΙΙ. Έχω φάει κατά καιρούς και εγώ ουκ ολίγα τέτοια κολλήματα και μπορώ να καταλάβω τι διαφορά. Συνήθως κολλάει κανείς για x χρονικό διάστημα μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι ή να το βαρεθεί. Αν νύσταξεις σώνεις και την πέφτεις για ύπνο. Κατουριέσαι; no problem, pause και ξαλαφρώνεις. Αυτά συμβαίνουν συνήθως, και ξανατονίζω συνήθως, διότι το WoW δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι είναι ένα απαιτητικό M.M.O.R.P.G (massive multiplayer online role-playing game).
Εκτός του προφανούς λοιπόν, ότι δηλαδή δεν σώζεις, δεν υπάρχει και pause. Διότι ο virtual κόσμος συνεχίζει να εξελίσσεται εφόσον υπάρχουν και άλλοι 500.000 παίκτες που περιδιαβαίνουν εκεί on line. Μπορεί, βέβαια, κανείς να παρατήσει τον χαρακτήρα του στη μέση της μάχης, η μιας διαδρομής και να πάει για κατούρημα, αλλά αυτό μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες για αυτόν. Στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να βρίσκεται σε κάποια πόλη όπου μπορεί κανείς να αφήσει τον χαρακτήρα του κάπου να κοιμηθεί, να φάει κλπ.
Θέμα είναι και ο τρόπος πώλησης του παιχνιδιού. Ως αναμενόμενο αγοράζεις χρόνο. Αγοράζεις ,ας πούμε σήμερα, συνδρομή για 1 μήνα. Ωραία! Κάνεις login και ενεργοποιείς το χρόνο που αγόρασες με την κάρτα. Ο χρόνος που αγόρασες τελειώνει ακριβώς σε ένα μήνα από σήμερα. Παίξεις δεν παίξεις! Δεν αγοράζεις χρόνο παρουσίας στο παιχνίδι. Όχι! Αγοράζεις την σκλαβιά σου για ένα μήνα. Διότι, εφόσον γνωρίζεις ότι το χρόνος μετράει έτσι κι αλλιώς, νιώθεις ένα καταναγκασμό να παίξεις όσο το δυνατόν περισσότερο, να μην πάνε χαμένα τα 13 ευρώπουλα.
Το σύνδρομο WoW πάντως έχει κι άλλες διαστάσεις. Καθώς μαθαίνω, artifacts του παιχνιδιού πωλούνται μέσω e-bay και μετά γίνεται και η ανταλλαγή μέσα στο WoW. Βέβαια το φαινόμενο του παραεμπορίου είναι παρόν σε όλα τα mmrpg παιχνίδια σε τέτοιο βαθμό που έχουν φτιαχτεί εταιρίες που αγοράζουν π.χ. τα λεφτά σου από το Matrix online και σου τα αλλάζουν σε χρυσό για το WoW. Για τόσο προχωρημένες καταστάσεις σας μιλάω.
Πάντως αυτό που έχω να πω είναι ότι όσοι πάσχουν από το σύνδρομο γίνονται εντελώς pathetic. Χάνουν μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας πραγματικότητας, καταντούν σαν ζόμπι από την αϋπνία, κινδυνεύουν από ουρολοίμωξη, κακή διατροφή, τηγανιές στο κεφάλι από αγανακτισμένους οικείους, διαζύγιο, απόλυση από τη δουλειά κλπ.
Και το χειρότερο! Προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους να μπούνε στο WoW. Κλασσική περίπτωση junky:
- Φτιάξε μωρέ μια ελφίνα, που σ' αρέσει κιόλας, να παίζουμε μαζί. (και το φαΐ ποιός θα το φτιάξει;)
- Είναι τέλεια, θα δεις! Γνωρίζεις και άλλους και πας για quests (ναι και συγχρονίζεις τις φυσικές σου ανάγκες μαζί τους)
Τα πράγματα είναι σοβαρά και η κατάσταση έχει πολλές προεκτάσεις. Σκεφτείτε το. Οι παθόντες ας προσπαθήσουν λίγο να καταλάβουν ότι γίνονται θύματα, και οι μη παθόντες ας προσέχουν τις παρέες τους γιατί το σύνδρομο WoW είναι άκρως μεταδοτικό.



Καλημέρα σε όλους τους υπέρμαχους «υποστηρικτές» της πραγματικότητας και της ψυχικής υγείας... Πριν ξεκινήσω να αναφέρω το δικό μου «ψέμα» για το θέμα που αναπτύξατε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ ωραία διάθεση που μου δημιουργήσατε κατά τη διάρκεια του διαβάσματος όλων των προηγούμενων απόψεων...
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενοχλεί σε όσους έχουν το σύνδρομο “WoW”, όπως το αναφέρατε. Ίσως το γεγονός ότι εσείς έχετε το σύνδρομο της “Ζωής” και σας ενοχλεί που δεν πάσχουν όλοι οι υπόλοιποι από την ίδια αρρώστια. Φαντάζομαι ότι αν όλοι αυτοί οι γύρω σας “άρρωστοι” πέταγαν τις ώρες τους βλέποντας την Πάνια κ την Δρούζα δεν θα σας ενοχλούσε καθόλου αφού δεν θα τάραζε τα (βαλτωμένα κατ εμένα) νερά της «υγιής ύπαρξης». Επίσης αν περνούσαν τις ώρες τους βγαίνοντας με ανθρώπινα δίποδα του «αντίθετου» φύλλου, κάνοντας όλες αυτές τις τυπικές χαζές συζητήσεις και βάζοντας εκατοντάδες μάσκες στην προσπάθεια τους να γίνουν αρεστοί ώστε να αποκτήσει νόημα ο κύκλος της αναπνοής τους, πάλι δεν θα ενοχλούσε το ισχυρό τοίχος της ηθικής κ των αξιών που τόσο περίτεχνα έχετε πλέξει μέσα σας. Και φυσικά αν περνούσαν τα βράδια τους σε κάθε νυχτερινό μαγαζί που είναι ανά περιόδους στην μόδα, πίνοντας άπειρο αλκοόλ στην προσπάθεια να ελευθερωθούν από την «ηθική πανοπλία» τους ώστε χωρίς ταμπού να χορέψουν και να γνωρίσουν κόσμο (κυρίως του αντίθετου φύλλου πάλι), πάλι δεν θα σας ενοχλούσε. Ίσως, μάλιστα, να τους χαρακτηρίζατε και πολύ «ζωντανούς» και υγιείς.
Νομίζω πως αν πραγματικά σας ενοχλεί που «χάνετε» με αυτόν τον τρόπο τους «γύρω σας» ανθρώπους θα πρέπει να ψάξετε τις αιτίες σε αυτό που τους διώχνει από την τυπική ζωή (είστε κ εσείς κομμάτι αυτής) του εκτός WoW κόσμου. Αν ήταν γεμάτη ενδιαφέρον η ζωή και αν δεν είχε τόσες αξίες που στην ουσία είναι αντίθετες με την βαθύτερη φύση μας, τότε να είστε σίγουροι ότι κανένα WoW δεν θα ήταν ικανό να τους πάρει απ τον κόσμο.
Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να ΕΠΙΛΕΞΕΙ που θα ξοδέψει το χρόνο του, ελεύθερο ή όχι, απ την στιγμή ειδικά που αυτό που κάνει δεν έχει αντίκτυπο παρά μόνο στον ίδιο. Όλα αυτά τα σχόλια του στύλ “να βοηθήσω τον πλησίον μου γιατί ΕΓΩ θεωρώ πως έχει πρόβλημα”, με γυρνάνε σε εποχές που καλό θα είναι η παρακμάζουσα ανθρώπινη φυλή να ξεχάσει (βλέπε Αμερικάνους που προσπαθούν να βοηθήσουν όλα αυτά τα κράτη, γι αυτό ξεκινάνε πόλεμο μαζί τους!!!)
Όλες οι θρησκείες του κόσμου, όσο και αν διαφωνούσαν μεταξύ τους, είχαν μια κοινή θεωρία (άσχετα αν δεν το βλέπουν ούτε οι ίδιες). Όλες μα όλες μιλάνε για το μεγαλείο της απώλειας του εαυτού, ή της απώλειας της ταυτότητας (όπως ονομάζει η σύγχρονη ψυχολογία). Άλλές το ονομάζουν Νιρβάνα και άλλες το λένε θέωση. Το κάθε παιχνίδι στυλ WoW προσφέρει κάτι τέτοιο αφού χάνει σταδιακά την ταυτότητά του ο χρήστης και αποκτάει την ταυτότητα του ψηφιακού ρόλου που ΔΙΑΛΕΞΕ. Το προσφέρει αναίμακτα (όχι όπως οι θρησκείες που προσπαθούσαν να επιβληθούν με ΚΑΘΕ τρόπο) και κυρίως ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ από όλους τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος αυτών των παιχνιδιών δεν έχει τόσο ισχυρά ταμπού στο πως πρέπει να ζει κανείς εκεί μέσα και μπορεί ο καθένας να είναι αυτό που διαλέγει να είναι ο char του («καλός» ή «κακός» θα έλεγαν κάποιες απ τις ταμπέλες του “έξω”, εξίσου ψεύτικου, κόσμου σας). Και μπορεί να είναι ότι διαλέξει χωρίς να έχει κάποιο ουσιαστικό κοινωνικό κόστος όπως συμβαίνει όταν κάποιος παραβεί τον «υγιή» δρόμο στον έξω κόσμο.
Το θέμα έχει άπειρες προεκτάσεις κ θα χρειαστώ πολλές σελίδες οπότε καλό είναι να βάλω κάποιο φρένο, περιμένοντας την επανάσταση όλων αυτών των εθισμένων σκλάβων (όχι του WoW, αλλά της κοινωνίας) εναντίον μου (“Θάνατος στους άπιστους της ζωής”). Συνεχίστε τον αγώνα σας στην απεξάρτηση των φίλων σας χρησιμοποιώντας όσα όπλα διαθέτετε γιατί όντως είναι πολύ προσβλητικό για σας να διαλέγουν οι φίλοι σας τον ψηφιακό κόσμο και όχι εσάς για παρέα!! Συνεχίστε και σας εύχομαι με όλη μου την ψυχή (όση μου απόμεινε μετά τα τόσα χρόνια ύπαρξης στον «βιολογικό» και «ανθρώπινο», «πραγματικό» κόσμο σας) να καταφέρετε να επαναφέρετε τους ανθρώπους σας στην γνωστή και καθημερινή νεύρωση που ονομάσατε ζωή. Απλά μετά μην αναρωτιέστε για τους πολέμους και την αδικία, γιατί εσείς ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ να πολεμήσετε εναντίον των παιχνιδιών που σας απορροφούν απ τους φίλους και όχι εναντίον των εαυτών σας που με τις ηθικές που αφομοίωσαν απ την κοινωνία δίνουν χώρο σε κάθε πόλεμο και αδικία να επιβληθεί. Ή, τώρα που το σκέφτομαι, φτιάξτε όλοι σας ένα χαρακτήρα στο παιχνίδι και μπείτε να κάνετε την προπαγάνδα σας μέσα στον κόσμο του WoW, ώστε να «βοηθήσετε» ακόμα και κάποιους που τυχών να μη γνωρίζετε...

ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
Εικόνα
ROVER 416 GSI
jeanpoul
Global moderator
Δημοσιεύσεις: 1713
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 02, 2005 1:37 pm
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι,Χανιά
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από jeanpoul »

Σε αυτα που λές εχεις απολυτο δικιο!Πολλοι που παιζουν ειναι 15χρονα κ λεω εγω καλα αυτα διαβασμα δεν εχουν?Το ομολογώ κ εγω κολλησα κ ακομα μονο αυτο το παιχνιδι παιζω αλλα το πολυ 2 ωρες την ημερα.Εχουμε εννοειται και αλλα πραγματα να κανουμε!!!Πρωτα απο ολα μπανακι!!!!!Δουλεια :( :( και καλοκαιρινες βολτες!!!
Αν παντως δεν το αρχισει κανεις δεν μπορει να καταλαβει για τι μιλαμε...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
michael416GSI
Νέοs
Νέοs
Δημοσιεύσεις: 124
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 12:20 am
Τοποθεσία: kastoria
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από michael416GSI »

na upogramisw kati to parapanw den einai diko mou keimeno to eixa brei prin ligo kairo sto internet.pantws pisteuw oti kai oi 2 apopseis einai swstws en merh kai ola na ginontai me krath
Εικόνα
ROVER 416 GSI
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες