Οργάνωση του Forum

Help and Support
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
nikolas
Administrator
Δημοσιεύσεις: 8882
Εγγραφή: Παρ Δεκ 31, 2004 7:22 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Οργάνωση του Forum

Δημοσίευση από nikolas » Πέμ Ιαν 11, 2007 9:19 pm

Με αφορμή τις συνεισφορές των μελών για το νέο έτος κρίνεται σκόπιμο να ενημερωθούν όλα τα μέλη για τη σκοπιμότητα των συνεισφορών αυτών καθώς και πως αυτές επιρεάζουν το club και το forum.

Όπως είναι γνωστό για τη λειτουργία του forum αλλά και των δραστηριοτήτων του club χρειάζονται πόροι. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, δόξα το Θεό έχουμε ένα club που η πλειοψηφία των μελών αν όχι όλα (τα μέλη), είναι πάντα διαθέσιμα να βοηθήσουν με όποιον τρόπο για την ανάδειξη του club και την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων του club (κοπή πίτας, εκδρομές, συμμετοχή σε εκθέσεις αυτοκινήτου, συναντήσεις, κλπ). Ωστόσο όπως όλοι αντιλαμβάνεστε υπάρχει και ανάγκη για χρήματα για την πραγματοποίηση των διάφορων εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων αλλά και για αυτή καθ'αυτή την ύπαρξη ηλεκτρονικού χώρου που θα φιλοξενεί το site και το forum.

Αυτός είναι ο λόγος που από το 2006 είχαμε κινηθεί προς τη πλευρά της προαιρετικής οικονομικής ενισχυσης από μέρους των μελών. Τότε το ονομάσαμε συνδρομή-ετήσια για την ακρίβεια, και είναι γεγονός ότι πολλά μέλη είχαν δείξει προθυμία να συνεισφέρουν για τη στήριξη του club. Όμως επειδή πάνω απ'όλα είμαστε μια παρέα, και επειδή από την αρχή αυτό είμασταν-μια καλή-παρέα ο όρος συνδρομή δεν θεωρείται δόκιμος γιατί οι σχέσεις των μελών δεν είναι πελατειακές αλλά είναι φιλίες και σχέσης υποστήριξης σε μια κοινή τρέλα που έχουμε όλοι μας. Έτσι, φέτος, το 2007, συνεχίζοντας αυτή την κίνηση θα θέλαμε να καλέσουμε όσα μέλη θέλουν να ενισχύσουν το club δίνοντας μια εισφορά για την υποστήριξη του.

Με βάση αυτά και ως ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της υποστήριξης των μελών, όσα μέλη ενισχύουν/υποστηρίζουν οικονομικά το club θα εντάσονται στην ομάδα Support Members ενώ κάτω από το nickname τους θα αντικαθίσταται η προηγούμενη περιγραφή (Αρχάριος,Νέος,Έμπειρος κλπ) με την περιγραφή Support Member. Ενώ μελετάται και η ύπαρξη συζήτησης στο forum αποκλειστικά προσβάσιμη από τα Support Member με θέμα την οικονομική κατάσταση του MG-RoverClub.

Πρέπει να είναι ξεκάθαρο στα μέλη του MG-RoverClub ότι η οποιαδήποτε οικονομική υποστήριξη/ενίσχυση του MG-RoverClub είναι μόνο προς όφελος του MG-RoverClub. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει προσωπικό όφελος από κανένα από την ύπαρξη θεσμού οικονομικής ενίσχυσης, άλλωστε είναι γνωστό στα περισσότερα μέλη πως αρκετά έξοδα στο παρελθόν έχουν καλυφθεί με έξοδα 3-4 ατόμων.
Επίσης η οποιαδήποτε ενίσχυση δεν είναι αυτοσκοπός αλλά πηγάζει από την ανάγκη και τη θέληση της συνέχισης της ζωής του MG-RoverClub, ενώ ελέγχεται η δυνατότητα ανάθεσης των οικονομικών βαρών σε χορηγούς με αντάλαγμα διαφημιστικό χώρο στο site. Αν μπορέσει να βρεθεί μια σταθερή και μόνιμη λύση προς αυτή την κατεύθυνση να είστε σίγουροι πως δεν θα υπάρχει ανάγκη πλέον για οικονομική ενίσχυση του club από μέρους των μελών.

Για σχόλια για την παρούσα ανακοίνωση καθώς και συνέχιση της συζήτησης υπάρχει ήδη αντίστοιχη θεματική ενότητα viewtopic.php?t=1004

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Οδηγίες και βοήθεια”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες